Cart

Proiect pe structura din lemn 65mp B

 • Suprafata construita 65mp
 • Terasa 6mp

Componenta:

 1. Living
 2. Bucatarie
 3. Dormitoare 2
 4. Baie
 5. Hol
 6. Camera tehnica
 7. Terasa

Structura din lemn - sectiuni:

 • Pereti exteriori+interiori - 45x150mm
 • Planseu+Sarpanta 45x220mm

Proiectul este complet, (faza DTDE - detalii tehnice de executie): contine planuri detaliate cu toate cotele necesare, axonometrii (vederi 3D), planuri pereti, plansee, sarpanta, sectiune, fatade, este suficient pentru obtinerea autorizatiei de constructie, ba mai mult decat atat puteti sa comandati lemnul din necesarul de materiale si sa o construiti in regie proprie.

Proiectul este disponibil in doua variante - Format PDF + lista cantitati lemn in XLS si Format PDF + DWG + lista cantitati lemn in XLS.
Varianta in format DWG ofera arhitectului posibilitatea de insera cartusul si datele companiei/personale.
 

ATENTIE! Pentru a putea depune la primarie actele necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie, este obligatoriu sa aveti plansele semnate si stampilate de catre un arhitect cu drept de semnatura. Noi va oferim proiectul de executie al structurii semnat si stampilat de un inginer licentiat in constructii cu drept de semnatura, care impreuna cu proiectul oferit de catre un arhitect si un plan de fundatii insumeaza totalitatea actelor necesare pentru primarie.

In cazul in care doriti proiectul in format fizic stampilat si semnat de catre un inginer licentiat in constructii, veti achita taxele de transport din Brasov, tarif curierat.

Pret proiect

P65 B - PDF 150 EUR Cumpara
P65 B - PDF+DWG 200 EUR Cumpara

Locuinta unifamiliala cu suprafete mari, aerisite. Parterul contine un living generos de 17.6 mp  ,2 dormitoare spatioase de cate 9.2 mp,  o bucatarie de6.6 mp  , o baie si o camera tehnica. De asemenea, acesta  are o iesire catre o terasa de 6 mp.  Casa este conceputa pentru o familie mica, avand o arhitectura moderna si  bine structurata din punct de vedere functional.

Atentie! Proiectul din atasament este conform planului; in poze in fatada apare perete drept dar  in proiect sunt 3 laturi.

Aceasta casuta este ideala pentru a fi amplasata pe malul unui lac, la mare sau la munte.

Oferind acest proiect ii ambitionam pe cei care sunt la inceput de drum sa-si creeze un loc al lor, aceasta casuta putand fi construita in cateva zile in regie proprie, comandand lemnul si materialele necesare din lista.

Puteti descarca proiectul casei in varianta dorita, in format PDF la doar  150 Euro, sau pentru profesionisti in varianta PDF+DWG pentru vizualizare si in Autocad la doar 200Euro.


 • Producator case de lemn Comanesti
 • http://www.mastercon.ro/
 • http://www.incalzireinpardoseala.com.ro/
 • Sun Leader - www.pergole-retractabile.ro
 • Rustic.ro
 • CASE LEMN TRANSVAL
 • Pergole de Lux