Cart

DE CE NOI?

1. Respect si bunavointa pentru persoanele  care lucreaza pentru stat, si  pentru ca ele sa fie mai dragute si sa zambeasca mai mult, oferim o reducere de 30% din pretul oricarui proiect  BUGETARILOR !

2. Pentru ca ne pasa de persoanele care au bugete mai mici si nu dorim sa ne imbogatim in detrimentul saraciei altora, si pentru ca vrem o cauza mai buna tuturor, oferim o reducere de 50% din pretul oricarui proiect PERSOANELOR CU HANDICAP, PENSIONARILOR SI STUDENTILOR !

3. Pentru ca nu trebuie sa va faceti griji ca procesul dureaza mult sau nu suntem punctuali, va garantam ca va oferim proiectul de pe site in maximum 72 de ore de la aflarea tuturor informatiilor necesare.

4. Pentru ca avem grija de timpul dumneavoastra, ne deplasam pentru masuratori sau verificari ale lucrarilor executate!

5. Pentru ca nu iti cerem toti banii la inceput. Avansul pentru un proiect este de 50 %!

6. Pentru ca oferim informatii clare si simple !  Iti intocmim o documentatie tehnica impreuna cu poze 3D inainte de realizarea proiectului pentru usurinta vizualizarii!

7.  Pentru ca nu trebuie sa platesti bani in plus pentru consultanta tehnica. Iti oferim consultanta si expertiza de specialitate GRATUITA !

8. Pentru ca platiti mai putin cu 19%,   NU percepem T.V.A . ! Iti oferim pachete complete de servicii (structura din lemn, structura fundatii, verificari de proiecte, proiect de arhitectura,etc.)

9. Pentru ca suntem diferiti. Suntem singurii care oferim breviare de calcul pentru structurile din lemn 2D si 3D in romana si/sau intr-o limba din UE si in rusa, din care reies sectiunile necesare conform Eurocod si anexele tarilor aferente.

10. Pentru ca cei mai buni folosesc ce-i mai bun. Folosim cele mai bune softuri dedicate pentru structurile din lemn si pentru fundatii din beton armat.

11. Pentru ca nu trebuie sa te temi de lipsa noastra de experienta . Am proiectat peste 1000 de constructii civile, industriale si agricole din 2007, in acesti 10 ani am reusit sa invatam din greseli si sa trecem prin toate situatiile, astfel incat acum, sa iti oferim cele mai bune servicii si siguranta deplina.

12. Pentru ca ne pasa de colaborarea noastra si te punem pe primul plan, astfel iti recomandam numai producatorii seriosi !

13. Pentru ca iti oferim solutii utile pe baza unor calcule structurale.

14. Pentru ca drumul nostru are o panta ascendenta si suntem o firma de succes:

http://ec.europa.eu/enterprise/initiatives/sme-week/documents/portraits/2010_romania_ro.pdf

http://www.wall-street.ro/articol/otp-imm/86488/Interviu-cu-un-proprietar-de-IMM-premiat-la-Bruxelles.html

15. Pentru ca oferim planuri extrem de detaliate asa incat sa iti fie lesne de inteles si vizualitat, cu un necesar de materiale in format XLS.

16. Pentru că nu vrem sa castigam bani care sa nu oglindeasca munca pe care o depunem oferim garanție pentru serviciile noastre. Indiferent de motiv, dacă nu sunteti mulțumit de ceea ce primiti, va dam instantaneu toti banii inapoi .

17. Pentru ca avem o casa pe structura din lemn ca si model, pentru vizualizare in judetul Brasov, care asteapta sa fie vizitata !

18. Pentru ca ne pasa de sanatatea ta,  dorim ca ai nostri clienti sa traiasca intr-un mediu sanatos in mijlocul naturii !

19. Pentru ca formam o echipa tanara, entuziasta si vesela, asadar colaborarea cu noi o sa fie o placere. Iti vom gasi solutii, acolo unde altii iti gasesc doar scuze !

20.Pentru ca iti oferim fidelizare. Dorim ca dupa primul proiect sa te intorci tot la  noi, asadar la al doilea proiect  platesti doar jumatate !

21. Pentru ca iti oferim GRATUIT un copac, la cerere, pe care sa il plantezi la inaugurarea casei tale chiar in apropierea ei. O sa il privesti alaturi de familia ta cum creste de la zi la zi, iar sentimentul o sa fie MINUNAT ! O sa fie copacul casei tale!


  • Producator case de lemn Comanesti
  • http://www.mastercon.ro/
  • http://www.incalzireinpardoseala.com.ro/
  • Sun Leader - www.pergole-retractabile.ro
  • Rustic.ro
  • CASE LEMN TRANSVAL
  • Pergole de Lux