Cart

OFERIM GRATUIT

Producatorii caselor din lemn, din propria noastra experienta, depun o munca foarte grea in timpul realizarii caselor din lemn. In timpul executiei, muncitorii care preasambleaza casele in fabrica au minimum necesar pentru a face calcule matematice de verificare, masoara de mai multe ori si  taie doar o data,iar prin munca lor casele ajung sa se imbine pe santier cu o toleranta de mai putin de un milimetru.

SC JirmaN Engineering SRL - inlesneste  enorm munca muncitorilor  prin serviciile de proiectare pe care le oferim producatorilor caselor din lemn. Proiectele noastre au toate detaliile necesare pentru executie.

NOU !!!

 ACUM oferim mai mult ! CAIET DE SARCINI GRATUIT! Un ghid de montaj simplu si valoros !

Utilizarea programelor de calcul conform Eurocod, recunoscute la nivel mondial, ofera siguranta caselor proiectate de noi. In documentatiile date in fiecare proiect sunt precizate valorile caracteristice ale incarcarii de zapada, presiunea de referinta a vantului si normele conform carora s-au facut calculele. La cererea beneficiarului se poate oferi un breviar de calcul complet atat cu date ale reactiunilor, sagetilor, cat si cu diagramele de moment forte axiale si taietoare.

   PROIECT GARAJ                                                             PROIECT  CASUTA DE SCULE                              PROIECT GRATIS CASUTA 83MP

Pret 95 Euro, ACUM GRATIS !                                           Pret 125 Euro, ACUM GRATIS !                         Pret 290 Euro, ACUM GRATIS !

 

               Caiet de sarcini GRATUIT !
 

Caiet de sarciti GRATUIT

 


  • Producator case de lemn Comanesti
  • http://www.mastercon.ro/
  • http://www.incalzireinpardoseala.com.ro/
  • Sun Leader - www.pergole-retractabile.ro
  • Rustic.ro
  • CASE LEMN TRANSVAL
  • Pergole de Lux